Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Update~
Sunday, May 28, 2017 • May 28, 2017 • 0 comments




Assalamualaikum!!

Aku rasa setiap tahun aku ada update pasal sekolah kot.. hihi. So, aku nak mengekalkan 'tradisi' lah kononnya~ Sebab tahun ni aku tak cite lagi pasal sekolah an.

So, 2017... Last year aku kat sekolah ni. And, setakat ni... 2017 is my favourite year. Sebab, semua kerja gila yang aku tak sangka aku akan buat semua aku buat weh.. Sumpah, aku sendiri pun tak sangka diri aku macam ni.. Ni kalau member-member aku yang lama-lama tengok aku ni~ mesti terkejut beruk tengok perangai aku.. hahaha

Tapi serious ah.. aku sendiri dapat rasa perubahan dalam diri aku. Aku macam ada dalam ambang kedosaan.. hahaha.

Lagipun, ni kan last year.. tahun depan confirm dah tak jumpa dah.. so, macam-macam benda gila aku buat... Apa yang aku buat tu biarlah menjadi rahsia. And, makin nak SPM ni, makin menjadi-jadi malas aku. Sebab aku tengok budak kelas aku macam relax je an. So, aku pun relax ah macam SPM tu lagi 10 tahun. Bayangkanlah, tahap relax aku tu.. haritu aku exam aku tak baca buku.. HAHAHA lawak bukan?

Btw, aku turun kelas.. hahaha. And ni lah kelas paling best yang aku pernah masuk.. Snanye kelas dia biasa je~ Tapi, maybe sebab aku terlebih buat kerja bukan-bukan kot, tu yang jadi best tu.. HAHAHA. Please positive ye anak-anak.

Masa aku mula-mula duduk kelas ni an.. Aku asyik merungut je~ dengan cikgu garang dia apa semua.. Memang tak ah kan. Aku rasa nak keluar dari kelas tu. Sekarang, aku dah taknak pergi mana-mana dah.. Diorang dah macam family walaupun banyak kali gaduh. Kenkadang aku rasa nak lempang je smeua orang dalam kelas tu. Ni first time ah aku masuk kelas banyak kali gaduh.. Tapi setiap kali gaduh, aku lah yang paling terhibur sekali. Orang gaduh, aku gelak. Tapi bila kena kat batang hidung sendiri, rasa nak mengamuk gila.

No matter what~ aku sayang semua <3 Selamat Hari Raya.. hahaha


XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.