Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Lawatan
Thursday, May 25, 2017 • May 25, 2017 • 0 comments




Assalamualaikum!!!

Harini snanye aku ada lawatan pergi UKM. Which is lawatan pasal electric and electronic. Which is diorang more like wanna promote their engineering in electric and electronic lah.. lebih kurang gitu ah~~

Tapi, overall lawatan ni best gila and aku suka.. walaupun tak dapat explore semua benda yang ada dekat situ. Lagi-lagi dapat spend time ngan kengkawan an.. hmm lagi lah best~
Actually, pasal lawatan ni an.. kitorang ada conflict dengan junior... sorry lah aku kutuk ni~ tapi diorang ni ungrateful and tak boleh nak appreciate something yang rare kita akan lalui. Benda yang macam susah nak dapat dalam hidup kita ni. Haaa gitu. And konon dah berjaya sekali terus pandang rendah kat orang lain... pergh.. ingat diri tu sikit.. kau hidup pun belum tentu sampai 16 tahun <3

Maybe aku bukan lah seorang yang layak nak cakap pasal benda-benda ni an.. Tapi pleaselah appreciate everything in your life.. Shame on you budak.

Aku snanye tengah marah ni.. haha

Btw, banyak gila lah benda yang aku belajar daripada apa yang aku pergi tadi. Aku tak tahu pun kewujudan-kewujudan benda ni.. And aku amaze gila. Tapi malangnya aku takde minat dalam engineering. So, aku mampu tengok je. Tapi sumpah ah. Aku tak sangka diorang boleh cipta macam macam dalam U je kot.. Tadi aku dapat tengoklah machine besar-besar, tapi baru prototype jelah.. Tak tahu lah kalau ada product dia yang betul.. And machine-machine tu, aku ingat diorang tak buat kat U, diorang macam create benda tu dekat kilang ke tempat yang macam lab.. tapi lab dia besar gila nak mati. You know what i mean.

Tapi aku paling amaze.. aku tak sangka benda-benda tu manusia mampu fikir nak buat/cipta.. HAHA.. ke aku je yang fikiran cetek? AHAHAHA

Last but not least, aku berterima kasih sangat kat cikgu<3
Thank you cikgu sebab bawak kitorang<3

Displaying IMG-20170525-WA0128.jpg

Nah~ lanje kit.. hihi

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.