Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Kejadian lupa kunci motor
Tuesday, October 18, 2016 • October 18, 2016 • 0 comments




Assalamualaikum!!!

Okay.. aku nak cerita apa yang terjadi dalam 20 minit yang lepas.. hahaha

Mak aku suruh pergi kedai beli lauk sebab nak masak. Lepas beli lauk, aku singgah speedmart nak beli bihun.. Lepas aku bayar bihun aku, aku tunggu lah kawan aku bayar barang dia.. pastu aku tersedar.. aku tak pegang kunci motor.. aku cakap kat kawan aku "Weh kunci motor mana?!"

Dalam kepala otak aku dah terbayang kena marah ngan ayah aku...

Pastu, masa aku tengah suspend kat situ... akak counter.. pakcik yang tengah bayar kat counter sebelah, akak yang tengah susun barang semua pandang aku.. diorang pun suspend jugak. Pastu aku lari kat motor.. semua pandang aku masa lari kat motor.. malu lah jugak.. sampai-sampai je motor aku pandang kawan aku, aku gelak.. rupanya aku terlupa nak tarik kunci motor.. pastu semua orang yang dalam speedmart tu gelaj jugak.. ahahaha... 

Fyi, ni first time kot aku lupa kunci motor.. memang cuak gila aah... and, ini pengajaran buat aku yang si pelupa ni.. hahaha

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.