Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Final
Saturday, September 24, 2016 • September 24, 2016 • 0 comments




Assalamualaikum!!!

hehe.. ni lah pakcik train to busan tu.. bak kata budak wicet "train tebusan"  HAHAHA.. bengong uh diorang ni... kadang-kadang aku terfikir, diorang ni sengaja ke apa guna phrase yang salah saja nak melawak atau memang ***** sangat tak tahu.. hehe ok.... maaf atas !@#$%^&* itu. Ok, sebelum melalut, aku nak  cite sikiiiiitt je pasal aku pastu aku proceed kepada title ye :)

Ok, apa yang aku type entry aku ni an, memang adalah benda yang lahir dari hati, perkataan yang aku selalu guna dalam reality. Cuma, kalau korang baca intonasi dia lain, jadi lain lah ok?.. hehe ok. Saja je nak bagitahu.. sebab inilah diri aku.. maybe kalau kawan-kawan aku bukak blog aku, diorang akan gelak baca entry aku.. tapi aku tak kisah pun. Sebab i have my own job to do.. arasso? ok

Kembali kepada tajuk, aku malas nak buat panjang panjang sebab nanti bosan korang nak baca.. *macam lah ada orang nak baca* #pasrah. So, hari ni hari Sabtu. Esok hari Ahad, Lusa hari Isnin aku dah final and aku masih berjimba lagi di sini. hhahahaha. And, hari Selasa adalah hari yang penting dari final sebab aku ada pertandingan Young Inovate, macam pertandingan robotic gitulah.. 

p/s: aku tahu akan ada tak faham baca perenggan yang atas ni.. baca lah banyak kali sampai faham ye.. hihihi hamba minta ampun

Kepada pembaca setia aku, rasanya dah sedia maklum kot yang aku berada di kelas science stream. pure science. *Macam lah ada pembaca setia.. lel.* So, aku menjadi lebih stress bila fikir kena hadap semua subjek yang aku tak seberapa nak suka tu.. alahaii.. semoga aku boleh menjawab dengan tenang dan lancar.. Amiiinn

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.