Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




No Title
Monday, February 8, 2016 • February 08, 2016 • 0 comments



satisfying wave

Asslamualaikum!!
So.. sudah lama aku menyepi dan bukanlah disebabkan aku busy or something. Ianya disebabkan aku malas untuk mengupdate blog.

Kalau nak update blog ni, PERTAMA kerajinan. KEDUA idea. yup, nampak senang tapi sampai kau dah bagi salam untuk pembukaan entry kau, kau sangkut. Terus tak jadi nak update blog. Eleh ingat aku tak tahu? Entah-entah sampai beratus kau punya draft. huhuhu

So, isu kedua, PT3 aku? PT3 aku alhamdulillah... Tak ada fail yang penting. huhuhuhu. Tapi dekat result aku yang tak sebegitu cantik, aku dapat kelas pure science. Gila punya sekolah. Sebenarnya reult aku tu duduk kelas prinsip akaun pun tak layak kalau nak tahu.Tapi, setakat ni... apa yang aku belajar, semua ok. kecuali kimia and fizik.  Tapi, sesusah-susah bio tu, bio lah yg paling aku expect sesenang ini. huhuhuhu.... tapi bab report aku sangkut. Help me ok?

And, sempena CNY ni, homework aku pergh... Gunung everest lagi rendah 1000000000000000 m paras laut dari homework aku.dengan tak faham apa semua... homework tinggi melangit. presentation plak. haih, setiap minggu ada presentation x boleh gak.. stress aku nak present satu satu... lagi lagi yang kena pakai powerpoint ni. semak betul hidup aku. Kalau boleh bawak laptop pegi sekolah... aku ok je nak buat present.. ni tak, kalau dah presentation selepas cuti... memang sorang je lah yangg buat kerja.. sebab nanti ada yang balik kampung lah apa lah itu lah ini lah.

Isu ketiga. Aku tak tahu kenapa, tapi pageviews aku tinggi melangit siak... padahal aku tak ada update pape pun... selalunya bila aku ada update entry baru banyak pageviews... Dekat chatbox pun tak ada apa-apa.. last bulan january haritu,.. selalunya pageviews aku lain straight je, ni tak macam orang sakit jantung... atas bawah atas bawah perginya.

Isu keempat. Nampak tak aku bercampur adukkan banyak hal dalam satu entry... sebab kalau aku buat satu hal satu entry... nanti aku tak ada idea pastu entry aku pendek. Dan, mulai besok... aku tak akan  dedahkan gambar aku dekat mana mana media sosial demi keselamatan aku dan meenjaga diri ku. Tak adalah aku ni diancam... tapi aku ada baca satu article ni deeep menyentuh kalbu jiwa perasaan...

Isu kelima.. Sekolah aku pun ok. Since aku masuk kelas baru ni, aku tak ada kawan. And aku dah buat kawan. And, sekolah ni frustrating kan diri aku... ada banyak sangat maslah hal kerja yang memnatkan... pergi pagi balik petang. Haih, aku kena berusaha keras. Kalau dapat semua lulus dapat anugerah. And yup, since aku ni tak pandai, target aku hanyalah lulus periksa. And banyak cikgu yang mengharapkan A- dan ke atas. Tapi kalau cikgu kenal saya, mesti cikgu tahu saya ni macam mana. Dengan tusyen nya macam ni.... haih, like what i said, banyak masalah.

Ok lah... Assalamualaikum!!!

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.