Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Deactivate Facebook.
Friday, November 6, 2015 • November 06, 2015 • 0 comments



Assalamualaikum!!!

Aku ada facebook yang username nya adala Initaf Shukri. Tapi disebabkan aku dah buat keputusan tetap dan aku TERAMAT LAH JARANG SEKALI bukak facebook, jadi aku nak buat keutusan untuk deativate facebook. Hehehehe. Zaman facebook sudah berlalu. Bye bye facebook *lambai tangan*. Hehehehe.. so, kalau aku join giveaway ke segmen ke cintest apa ke... mintak maaflah pada penganjur ya, tak dapat nak follow/like facebook page korang. Mohon ampun. hehehe. Ok lah tu je. Tunggu next entry ye? Banyak draft nih, tinggal nak masukkan gambar je. Bye. :)

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.