Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




The Ending of My Journey.
Monday, October 19, 2015 • October 19, 2015 • 0 comments



Choi Seung Hyun Top animated GIF

Assalamualaikum!!!!

So, aku dah merdeka!!! HUHUHU. PT3 dah habis!!! Alhamdulillah. Jangan tanya lah soalan senang ke tak. Tak ada jawapan pun. Aku teramat lah happy mcm TOP kat atas tu.. aaah handsome nya TOP. Semalam aku mendaki Gunung Dato'. Masyallah. Badan aku sakit sangat hari ini. Tak tahu lah effect daripada sengatan lebah ataupun effect daripada mendaki. Tapi rasa macam sengatan lebah. Mesti semua pelik sengatan lebah?

Yup, semalam masa nak mendaki tu aku kena sengat dengan lebah. Pedih gila. Mula-mula lebah tu terbang kat aku. Sebelah kanan. And time tu jugak aku tengah pegang kipas. And aku kipas kipas lah nak bagi lebah tu pergi. Ingatkan lebah tu dah pergi. Rupa-rupanya lebah tu terbang pulak kat sebalah kiri yang dekat tangan tak ada apa-apa. So, tak ada benda yang nak protect tangan sebelah kiri. Sekali kenalah sengat dengan lebah tu. Pedih gila. Rasa macam nak menangis. Lepas dalam 30 minit macam tu, sakit dia dah hilang. And then, dah sampai puncak semua dan turun apa semua. Makan. Pastu masuk kereta tidur sementara ayah tengah berborak dengan kawan-kawan dia. Tengah tidur tu ok je. Lepastu terbangun and then terasa macam tangan ni berat sangat. Rasa lenguh. Time tu kat Rembau lagi. Lepastu dah balik sini terus pergi klinik. Doktor kata biasa je tu. And pagi tadi badan aku sakit sangat. Lain macam. Nak angkat tangan pun sakit. 

So, tu je lah cerita aku. Nanti kalau ada perkembangan tentang sengatan ni aku cerita lagi ye dak? Hehehehe.

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.