Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




PT3.
Saturday, September 12, 2015 • September 12, 2015 • 0 comments



Assalamualaikum :)

since tak sampai sebulan lagi aku nak  PT3, jadi aku dah tak aktif buat masa sekarang. Memang last entry aku pun bulan June. Btw, doakan aku dapat menjawab PT3 dengan tenang. Fyi, aku baru je habis trial. Result pun ok. Tidak seperti yang aku sangka kan. Lebih bagus dari apa yang aku sangka. PT3 pun aku tak mengharap sangat pun. Aku terima apa sahaja yang aku dapat. Aku dah buat yang terbaik andai ada rezeki Amiin. Insya-Allah tahun depan aku pindah Johor. Kalau ikutkan aku tak nak  pindah tapi, mak bapak aku nak aku pindah jadi, aku buat apa yang terbaik bagi diorang walaupun aku berat hati sangat-sangat. Doakan aku yang terbaik untuk PT3. Doakan aku supaya sihat. Amiin. Thank you.

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.