Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Menyepi.
Saturday, April 4, 2015 • April 04, 2015 • 3 comments



facebook animated GIF

Assalamualaikum!!

Akhir-akhir ni, aku langsung tak bukak facebook. Facebook bosan, menyepi, penuh ayat rempit yang aku langsung tak suka. Kadang-kadang bukak facebook semata-mata nak main game Piano Tiles. Sebab Piano Tiles kat facebook best. HOHO. Tapi serious aah, facebook memang bosan gila. Kadang aku bukak facebook 2 bulan sekali. Lagi-lagi dah ada wechat, twitter, instagram, vine dan sebagainya.  ZZZzzzz.

Ramai orang tak suka bukak facebook sbb BOSAN. Orang lagi suka bukak wechat. Aku pun, hahaha. Aku banyak kali terrdetik nak deactivate facebook aku. Tapi, aku sayang facebook tu. Sayang sangat sangat. Dah lah banyak game dalam tu. Haihhh. Sekarang ni tak tahu nak buat apa dengan facebook tu. Nak deactivate sayang, tapi tak pernah bukak langsung. Tunggu je lah sampai satu masa nanti, kebenaran akan datang~~

Nampak sangat yang aku ni bosan. Hahaha, Kbye. Assalmualaikum!!

XOXO,
F


3 Comments:

Blogger Mialia Amelia said...

hehe, sy pn dah lama tak berfacebook. ada guna facebook, tp facebook tu sy buat utk game candy crush, so kawannya ciput je :P facebook profile yg lama tu dah deactivate dah. hehe

April 7, 2015 at 8:12 PM  
Blogger Fatini Shukri said...

haha

April 21, 2015 at 6:34 PM  
Blogger Fatini Shukri said...

@Mialia Amelia kan... ramai kawan-kawan dah beralih ke social media yang lain

November 15, 2016 at 9:39 PM  

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.