Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




UB1.
Wednesday, March 18, 2015 • March 18, 2015 • 0 comments



sad animated GIF

Assalamualaikum!!!

Ya Allah Ya Rabbi. Lama bebebor aku x mengupdate :) Hahahaha. Maklumlah... I'm a busy woman. hahahah cehhh.

Status skarang.. baru habis pekse Ujian Bulanan 1. Kira baru Merdeka lah ni. Alhamdulillah, soalan UB1 pun x de lah susah.. Hehehehehe :D

And harini last day for kelas tambahan utk cuti seminggu ni. Hehehe. Gembira HOHO. And Banyak sangat cerita. otak ni dah packed sangat dah sbb x tahu nak cerita yg mana. HUHU

Skang nih aku tgh obsess dengan Divergent :) Kebetulan Hari Khamis nih 19/3 keluar The Divergent Series: Insurgent. Aku teramatlah excited nak tgk!!! ADA THEO JAMES!! HAHAHAHA.

Btw, aku skang nih tgh nak buat project FIXI COLLECTIONS. Yeah. X susah tp bg aku susah, sbb aku still blajar kan?? And aku tersangat lah menyesal sbb x simpan BR1M RM100 haritu.. kalau x aku dah boleh beli buku FIXI 7 8 buah dah. Hish!!

Aku ada banyak obsess so, lebih baik aku x ceritakan.. sbb nnt org bukannya baca pun pasal aku.. HAHAHAHAHA. Lagipun aku nih stranger :)

Btw, aku kebuntuan dan x tahu knp tp aku kind of hate blog aku yg skang nih. Maybe buruk kott. So, aku fikir aku nak tukar skin.. *buruk betul prangai... pendirian tidak tetap*

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Aku ada masalah kat sekolah.. tp masalah ni aku sorang je tahu~~~ kawan-kawan baik aku pun x tahu.. sbb better if diorang x tahu kott. banyak masalah aku. susah nak cerita sbb x de sapeyg boleh fhm aku. Hahaha. fyi, jadi Fatini ni complicated tau. And dgn sikap aku yg hodoh and selalu terlajak laris bila bercakap, aku takut terkesan kat hati kawan kawan aku je. Yelah, hati diorang sapa tahu kan? Tp, aku x kisah org benci aku, sbb tu hak diorang. aku x berhak nak menghalang. Kadang-kadang aku bergurau kasar.. bukan kadang-kadang tp SELALU. Aku sedih ngan hidup aku skang nih. Haih~~~ 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Drama-drama korea aku pun still on-going walaupun minah ni lagi bape bulan je nak PT3. Skang ni ada drama terbaru dekat KBS. Tajuk: blood. Mmg best. Korang patut tgk. Running man pun x pernah mengecewakan. And aku dah stop tgk Roommate sbb agak bosan.

Cakap pasal Running Man, dengar cite running man nak datang malaysia n nak shoot running man kat malaysia. Tp, sedih dan kesian kat org semenanjung ni sbb running man dtang sarawak. HAHAHAHAHA bak kata sape x tahu.. dia kata cenggini "mereput duduk selangor tunggu runningman dtg shoot sini.. last last pergi sarawak" kat twitter k.. jangan salah faham. hehehehe.

stakat nih hidup aku x de yang mengcewakan lagi.. still Happy Go Lucky. And aku berdebar tunggu result UB1 nih. sbb aku mengharapkan banyak A. sbb soalan x susah seperti yang aku jangkakan. n aku belajar n banyak fokus berbanding ngan pekse sebelum sebelum ni. So, aku doakan yg terbaik utk diri aku ngan kawan-kawan aku. 

Ok.. Now it's time for me to go to bed. Last but not least, nnt dah dpt result UB1 penuh.. aku uptodate
ok? Bye :** 

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.