Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Sekolah.
Tuesday, February 17, 2015 • February 17, 2015 • 0 comments



Taylor Swift Thinking animated GIF

Assalamualaikum!!!

Heyyooo!!!! MMG LAMA BETUL X UPDATE BLOG!! Hehe. Maaplah ye.. kita busy :) *padahal x busy mana pun*

Ok, hmmm. belum mula lagi dah sangkut. Hehehehe :D

Hmm.. sekolah? sekolah tahun nih stakat nih alhamdulillah ok :) Kelas ok, classmate ok :) semua ok lah. cikgu ok, tp ada yg cikgu mengantuk.. hehehehe. N dpt geng baru.. HAHAHAHAHA. Alhamdulillah syukur.

Hw? hw pun ok, hw x 'cekik darah'. X banyak, X sikit.  Sedang sedang jee...ok lah:)

Aku suka kelas aku yang sekarang berbanding yang tahun lepas. Hehehe *maap ye semua ex-alamandarians yg makin menyepi* :)) X tahu knp, tp, terdapat something special dlm kelas tahun nih banding tahun lepas.

KOKO. hmm koko pun ok, stakat nih, datang lah x penah x dtg. tp kalau diikutkan tahun lepas, first perjumpaan je aku g.. pastu dah x pegi.. HEHEHEHE. Belajar dlm kelas pun, alhamdulillah x mcm tahun lepas banyak main mcm tahun lepas.. 

Hehe, maybe faktor kawan kott, sbb dlm kelas tu aku dpt kawan yg serious, *serious ke diorang nih??*
N skang, aku x dpt nak panjangkan entry sbb x de ayat dah... k bye :) Assalamualaikum :***

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.