Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




School Preparation.
Sunday, January 4, 2015 • January 04, 2015 • 0 comments



90s Dexter animated GIF

Assalamualaikum!!

Today, we gonna talk about my school preparation. :D 

Stakat nih semua bende dah beli, kecuali buku sekolah jee.. beg pun pakai beg tahun lepas je. tp aku desperate nak beg baru TT. sodeh.

N btw, cuti kali nih extend lg seminggu woaaa!!! And aku sangat gembira.. HAHAHA. Masa first degngar cuti extend lagi seminggu, aku x tahu nak ckp apa.. kecuali gelak gelak sbb gembira.. Aku x bersedia nak hadapi sekolah lagi, tambah tambah dah tukar sesi, pastu paling junior dlm sesi pagi tu... pastu pt3 lagi.. pastu cikgu dia lg.. haih~~~

Sejujurnya lah eh.. bende yang paling aku benci, SEKOLAH. Aku x tahu knp aku benci sekolah.. tp aku cuba nak suka sekolah tp x boleh. HEHE

Thats all for now.. Bye. Assalamualaikum!

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.