Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




First Week!!!!
Friday, January 16, 2015 • January 16, 2015 • 1 comments



2013 Aisha Tyler animated GIF

Assalamualaikum!!!

Heyy!! Dah seminggu lebih dah x update blog :) Welcome back!!

Aku nih slalu nak tukar template tp x jadi jadi.. :P

BTW, this week were the first week i'm schooling in 2015. X excited sangat. Sbb aku sedih. Sbb aku x ramai kawan. Kawan aku ramai kat kelas lama :( Yelah lagi pun diorang semua stay... aku kan turun kelas. Sedih bettul aku. Lagi pun, aku kena tetapkan matlamat diri aku. Aku dtg sekolah nak blajar kan? bukan nak enjoy. Tp KAWAN tu penting kayy dalam hidup. 

Hmm... sepanjang aku sekolah nih... semua berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. :)'

Cikggu pun semua okay.. tp ada lah jugak yang bosan, ngantuk... tp, yang nak kena bangun pagi tu yang lemah sikit tuuu... ye lah, sebelum ni aku sekolah petang. So, slalu bangun x terlalu awal, x terlalu lambat.. faham faham je la yeee~~~

Pastu tuisyen... Alahaiiii.. Tuisyen plak aih
Tuisyen nih pun satu masalah gak.. Mak bapak aku dok pening nak carikan aku tuisyen.. nak hantar ke x. Aku malas nak tuisyen. Cukup lah aku g Mengaji.. Lagi pun, tuisyen ni menymak kepala hotak aku. Hehehehe...

Tp aann...

Aku takut nak hadapi dunia. Ni lah masalah aku.
Maksud aku nak menghadapi dunia, bila aku dah habis sekolah nnt. Macam mana kalau aku x dpt sambung blajar. Macam mana kalau aku gagal. Macam mana kalau aku x de kerja. Apa akan terjadi kat aku? Tp, aku percaya. Percaya pd Tuhan. Kalau aku gagal mcm mana pun, Tuhan ada. Aku boleh sentiasa berdoa.

Hmm. Sbb tu lah aku kena blajar dr awal. 

BTW, stakat nih, akuu x penah missed homework. Alhamdulillah. Balik sekolah buat homework, susun jadual, pastu terbongkang. Pastu malam, settle kan baju baju. Pastu terbongkang. Hehehe..

And matlamat aku, aku nak kurangkan mencarut.. Hehehe, carutan aku boleh tahan tau :P tp x tahu mcm mana :D HOHO. *DONT JUDGE ME*

Nampaknya, entry kali nih x de lah panjang berjela. Pernah aku buat panjang panjang? Hehehe.. Buat semak kepala hotak korang je nak baca. Haih, kesian kat korang :) Tantah x de sape pun yang baca :P Klah bye, Assalamualaikum!!

XOXO,
F


1 Comments:

Blogger Sarah Halim said...

Hahaha selamat memulakan kehidupan baru! Tahun baru, semngat baru . Cara baru :p hehehehe

http://sarahhijabista.blogspot.com/2015/01/what-should-i-do.html

January 16, 2015 at 10:43 PM  

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.