Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




HOLIDAY!!
Monday, December 29, 2014 • December 29, 2014 • 0 comments



Fireworks Holiday animated GIF

Assalamualaikum!!!

Akhirnya aku pegi jugak holiday :)

Ya Allah.. aku bersyukur gila :)

Aku pegi holiday kat ipoh.. Kalau ipoh mana lagi aan? Mestilah Lost World Of Tambun :D hhehehehehe.... Aku enjoy gila g tambun.. best best best best 

Aku nak bg korang enjoy gmbar  :)




















Kayh... gambar trabur n aku malas nak susun.. hhehehehe.. pastu, time otw balik tu, kitorang singgah Kellie's Castle kat batu gajah.





N, untuk pengetahuan, yang pegang payung kuning tu aku :) yelah, sbb kan pagar pagar tu, so... x nampak muka :D

Aku gembira dpt g holidayy, n fyi... tu adalah kali pertama aku g lost world :) mmg lah gembira kan?? K, ni je yang nak disharekan. Thank you. Assalamualaikum!!

XOXO,
F



0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.