Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




X de subject.
Sunday, November 2, 2014 • November 02, 2014 • 0 comments




Assalamualaikum!

Hello!! Apo khabo!?! Sihat??!! Alhamdulillah aku sihat.. Harini x de pe nak cite... disbebkan aku bosan so, aku update lah satu n3. hehehe

Kali ni, aku akan cite random ape je yg terlintas dlm kepale hotak aku.

Ok, first story.. ingat x dlm prev n3 nih aku ckp nak update n3 pasal jamuan kelas aku harituh.. maklum lah, aku bukan yg suka mungkir janji~~ tp gmbr nye x sampai sampai. harituh time jamuan aku x bawak phone.. so, aku slefie lah pakai phone kawan-kawan aku.. aku dah ckp dah post kat fb.. so, nnt aku amek gmbr paste je dlm nih.. tp, kawannya tuh x post-post lagi gambarnye... so, x di postpost lah.. tp dah ada draft.. draft aku tuh dah bersarang spider dah.. lipas pun dah banyak.. habuk.. lagi lah x yah ckp *hehehe*

Korang tahu kan? setiap n3 mesti ada gmbr kan? td, aku ingat nak letak gmbr cake.. pastu aku search lah gmbr cake.. pastu search punya search kat auntie google nih.. hah! hamek kau.. gmbr dia.. meleleh leleh ayaq liyoq aku.. haduiihh.. dia buat kita lapar plak time malam malam nih.. so, menahan je lah... 

Ok.. aku dah x tahu nak type ape dah.. ok lah bye. Assalamualaikum :)

XOXO,
F


0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.