Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




New look.
Tuesday, November 4, 2014 • November 04, 2014 • 2 comments




Assalamualaikum!

Mesti masuk masuk blog aku, pelik.. asal dah lain?? hikhik. Aku tukar blogskin nih ada sebabnyaa. N, bg aku better lah kan dr yg dulu tu? N kali nih, menampakkan sukanya aku pada warna pink nih.. hehe. jangan terkezut aku suka colour pink :D n ada jugak menunjukkan sukanya aku pada k-pop. Aku nih x seberapa nak minat k-pop, tp aku just minat group yg dr YG je. Aku pun x tahu apa yg special nyeh YG nih. 

Kali nih, aku just add gif sikit dlm blog nih.. n ori dia yg nih so, sape yg nak guna tuh, amek je lah. blogskin yg sbelum ni pun, org yg sama buat ngan blogskin yg nih. aku pilih dia sbb blogskin dia sume menarik minat aku... Kalau korang tgk dlm blog nih, banyak yg aku tukar kan? hehehe... sbb aku nih suka mengoding(bercoding). Aku blajar coding nih pun, sendiri jeh.. tp, lepas kalau blogskins je lah.. kalau pakai yg biasa biasa tuh, alamat setahun baru siap.

So, this is the new look :) Tadaaaaa!!! Semua gif nih aku amek kat tumblr. Log in tumblr, scroll scroll scroll, nampak gif cantik n menarik.. sauk! wohohohoho!! jangan lupa melawat aku punya tumblr :) td try aah bkk tumblr sendiri.. pastu bukak bukak, tumblr aku dah nyanyok.. nampaknya aku kene tukar jugak lah.. buat balik, haih. penatnyerrr

Weh, aku nak bgthu. tahun depan aku dah pt3, mesti busy gilaa~~ bapak aku ckp tahun depan kena tuisyen. Mak aku ckp x payah. tuisyen ngan mak aku jeh. hahah. Abg aku pulak spm. Aku x kesah nak tuisyen ke x *tp kalau boleh x nak*. Kalau aku tuisyen, aku nak tuisyen weekend je. Sbb bila time sekolah, penat lah hape lah.. pastu kat tuisyen ngantok. pastu x focus. so, lebih baik belajar seminggu 7 hari terus kan? isnin sampai jumaat sekolah, pastu sabtu ahad tuisyen.

Oklah bye :) Assalamualaikum.

XOXO,
F


2 Comments:

Blogger Fatini Shukri said...

lalalalalala

November 4, 2014 at 1:37 PM  
Blogger Nurul Syahirah said...

wahhhh.. cantiknyee.. Nurul dulu pun suka sangat pakai blogskin ^^

February 26, 2017 at 8:28 AM  

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.