Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Yeyy!!
Wednesday, October 29, 2014 • October 29, 2014 • 0 comments



Assalamualaikum!!

Alhamdulillah, siap jugak blog nih walaupun aku pakai blogskins je.. Mana x nye~~~ kau rajin ke nak edit edit  nih? So, aku amek jalan yg mudah, aku pakai blogskins je.. Ni pun dah sakit dah blakang aku.. Haduhhh. So, aku nak cite kenapa aku buat balik blog nih. Sebelum tu, aku nak bgthu sikit siapa aku... Kalau korang tgk blog aku sebelum nih yg fatinishukri.blogspot dot com tu.. N jangan rasa pelik plak tgk aku bahasakan diri dlm blog tu lain dlm blog ni lain. Itu pun sbb aku terbaca tips tips pebende tah, dah lupa? :D

Ok, back to the story. Aku buat blog baru sbb aku nak delete account gmail aku yg aku guna tu atas sebab-sebab yang x seberapa nak munasabah. So, aku buatlah account gmail yang baru. Bila aku dah buat yg baru, aku ada masalah nak create blog.. Aku pun x tahu lah apa masalah dengan gmail aku, so dengan bengapnye aku buat lagi satu account gmail yang lain.. x ke membazir tenaga kan? Bila dah buat tu.. boleh plak nak create blog. Tu satu hal yg buat aku naik hangin rasa mcm nak campak je laptop nih. Haihhh.. pastu aku ingat aku x nak pakai blogskins.. so aku edit lah punya edit semingu.. *amek masa sbb time tu tgh exam hehehe*. X siap siap.. pastu aku try bkk account yg ni harini. Try create blog. Skali boleh... Alhamdulillah.. 

Bengang tu bengang lah jugak kan? haduhhh... so, aku pakai blogskins je sebab malas.. itu pun aku ada tukar sikit sikit.. x banyak pun.. tambah tombok..

Sesi perkenalan. Aku rasa ada stengah yg dah tahu aku nih... Kalau nak tahu bukak lah widget about tuu.. Ok. Nama aku Fatini. Kat sekolah org panggil Fatt. Sbb x tahu. Aku 14 tahun. Aku ni x de lah peramah sangat. N aku x suka sangat bergaul.. sbb akan memudaratkan diri aku sendiri. Kenapa memudaratkan? hmmm Aku x leh ckp, sbb compilicated.

 N cuba try baca N3 aku yg sebelum nih.. Mesti x paham kan ayat aku?? Hahahaha. aku pun x perasan aku tulis camtu.. so, aku nak terangkan skang nih. Aku bukan newbie dalam dunia blog.. sebelum ni aku penah ada blog yg meletop kebabom. N aku dah delete hahaha... Sbb apa pun aku x ingat... dah lama sangat time 2012. Time tu aku darjah 6. Org busy nak UPSR, aku busy berblogging ngan kawan aku. Dia lah yg ajar aku pasal blog nih. Pastu, time form 1 aku LANGSUNG x active berblogging. Tahun ni baru aku active, sbb classmate aku punya pasal lah. Hahahaha

Snanye skang nih pukul 12.44 a.m. N mata aku mengantuk gila babeng.. Sbb harini hari yang memenatkan. Harini kat sekolah ada pulang n amek buku teks.. Dah lah rumah ngan sekolah tu lebih kurang 1km. Jalan kaki bawak buku teks berat berat pegi balik sekolah.. Penat woo!!!  Ok. Ni jelah kott utk harini. Assalamualaikum. Good night :)

XOXO,
F




0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.