Fatini Shukri
Home About Follow

"Reality continues to ruin my life."
— Bill Watterson

blank


What to say~~


instagram


tweets




Kat Sekolah.
Wednesday, October 29, 2014 • October 29, 2014 • 0 comments





Assalamualaikum!!

Apa khabar? Harini aku buat 2 N3.. rajin plak aku nih. hehehehe. Ce tgk gmbr tu. Tu gambar time kat sekolah td. Sumpah aku ckp MENYESAL aku g sekolah tadi. Gambar tu nampak je mcm happy. hehehehe. Aku menyesal sbb, kitorang X BUAT apa-apa pun kat sekolah tadi. Tadi kat sekolah, masuk dewan tgk movie. Monster University. Pastu 3.30 Rehat sampai kol 4.00 pastu duduk dlam kelas tu x buat pape.. borak borak gossip gossip.. *padahal x gossip pun*.

Gambar tu time kitorang main  truth or dare ngan cikgu tuh.. mula mula bercerita ngan cikgu, pasal boypreng lah ape lah itu lah.. pastu kitorang bosan, ajak cikgu main game.. pastu main truth or dare tu botol tu sampai ke cikgu, cikgu dapat dare. Pastu kitorang dare cikgu keluarkan phone pastu selfie... Hahahaha. tah pape je kan? Time dalam kelas tu kitorang gabung dengan kelas sebelah.. iaitu kelas lavender. *pergh.. ayat gramatis siott!!*


Tu gambar lagi satu.. Pastu aku nk cite td aku dpt kertas bm.. pergh. mula-mula, aku x dpt lagi, time tu kat dewan. pastu ada sorang classmate aku ni ckp yg markah aku 78. Pergh aku nak nangis siot!! mana x nya, aku x penah dpt b. hehehe :D pastu, kalau aku dpt b habis melayang semua novel aku *aku suka baca novel*. Aku termenjerit time dalam dewan tu... dalam hati rasa mcm nak nangis je.. Pastu, lepas rehat time dalam kelas, cikgu bg kertas kat kitorang.. skali aku tgk, cikgu naik kan markah 80. Alhamdulillah :) Syukur.

Kalau aku dpt b, habis semua novel aku... pastu aku dah x boleh beli novel lain.. Huhuhuhu T.T Yeah... now, aku dah x tahu nak cite ape.. Kwang kwang kwang... Td kat sekolah aku kacau kawan aku tido.. pastu dia marah.. *hambar nak mampus* Okayy. Kalau korang nak tahu, aku yg sebelah cikgu tu, yg pakai baju BSMM tu. BSMM tu Bulan Sabit Merah Malaysia. Alah, mesti korang tahu kan? Tipu lah x tahu. Bohong beennnoorrr *acah acah usop wichaaa*

Aku sedih doowh, bm aku drop. Rasa mcm aku x layak duduk malaysia plak sbb markah bm pun cukup cukup makan jeee. Nak sedekah kat org pun, nnt sendiri yg lapar x dapat makan. Haihh.. tp aku perlu redha~~ yup, aku redha *tgh redha*. Aku bersyukur. Tahun depan PT3, kene buat yg lebih baik.. x leh main main dah.. Klah, Ni jeee.. Assalamualaikum :)

P/S: Kalau ternampak ada typo tu, kat n3 ni ke, n3 sebelum sebelum ni ke, n3 yang akan dtg ke aan, Jangan gelak tau.. Buat x tahu je...

XOXO,
F





0 Comments:

Post a Comment


Prev | Next



© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.